hello world!
Udgivet: 3. juni 2019

Globen Sports officielle meddelse

Globen Sport ser et behov for en officiel meddelelse som vi selvfølgelig vil imødekomme.

Vi ønsker kun en saglig og sund debat og tager skarp afstand fra negative kommentarer på de sociale medier, heksejagt samt andet negativ energi. Vi mener ikke at det hverken vil gavne den konstruktive debat, ej heller fordre et stadigt voksende miljø for døveidræt.

Vi holder fokus på døveidrætten og holder fast i de kerneværdier og mål vi har sat os. Det er vigtigt for Globen Sport, at der ikke og aldrig vil komme til at herske tvivl om det, at vi sætter stor pris på at START har modtaget vores medlemmer. Det værdsætter vi bestemt og ved hvor stor en forskel det gør for vores medlemmer at kunne have dobbelt medlemskab. En stor tak skal endnu en gang lyde herfra.

Globen Sport har altid givet støtte og vil altid i det omfang vi kan give sine medlemmer den støtte, både økonomisk og menneskeligt, når de skal ud i verdenen og deltage i div. turneringer. Mod EM 2019 er der givet støtte så medlemmerne kunne komme på træningslejr, transportgodtgørelse og kommende udstyr. Der er givet tilskud for både 2018 og 2019. Projektet startede august 2018 frem til 30. juni 2019. For klubbens bestyrelse har det ikke været let men nødvendig beslutning at trække sig ud af DDI.

Vi arbejder derfor løbende på, hele tiden at fremme idrætten for døve og føler os også forpligtet til hele tiden, at holde sponsorer og samarbejdspartnere informeret om hvad vores medlemmer er ude til.

Lige nu glæder vi os over at døve fra hele landet er draget af sted mod Kreta for at forsvare de danske farver og ønsker dem alt muligt godt til slutrunden.

Globen Sport, bestyrelsen.

Powered by
info@globensport.dk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram