hello world!
Udgivet: 20. marts 2020

Globen Sport vinder ny hjemmeside til 25.000 kr. fra Worksonline

Det er IT virksomheden Worksonline som udbød en konkurrence på Facebook for ca. 14 dage siden, hvor man kunne vinde en ny hjemmeside til 25.000 kroner eller opnå samme rabat til andre web- eller appløsninger som vinderen måtte have. Her deltog klubbens formand Michael Skou Vestergaard som privatperson, og noterede klubbens hjemmeside globensport.dk.

Se konkurrencen fra Worksonline her.

Derfor er det en glæde kunne oplyse, at det netop er Globen Sport som nu har vundet 25.000 kroner til en ny hjemmeside.

Indholdet af hjemmesiden skal drøftes på klubbens bestyrelsesmøde i næste uge, men de tidligere tanker har været en nyt moderne design og flere videofunktioner. Hjemmesiden fik i slutningen af sidste år en større opdateringen gennem WordPress funktionerne, og glæder sig nu til se hvad der kan komme ud af det fremtidige samarbejde med Worksonline.

Under generalforsamlingen for 14 dage siden, var der stor ros fra medlemmerne for klubbens elektroniske formularer for transportgodtgørelse og udlæg. I forbindelse med hjemmesiden vil der også være ekstra fokus på disse, og ønsker også klubbens medlemmer tillykke med den nye hjemmeside som de også vil få glæde af.

Powered by
info@globensport.dk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram