hello world!
Udgivet: 24. august 2016

Globen Sport vil med til mix-stævne i Vejle og åbner op for volley aktiviteter i klubben

Som en del af den nye breddeidrætsafdeling, så vil klubben åbne op for der hvert år skal deltages til volleystævnerne i døveidrætten. Det er et tilbud som nu skal tilbydes hele klubbens A og B medlemmer, hvor klubben vil dække deltagerudgifterne til stævnet og festbillet herunder bespisning i løbet af dagen. 

Det første stævne som man nu forbereder sig til er d. 12. november 2016 i Vejle som arrangeres af Døves Idrætsklub VIKING, og senere på foråret næste år er Københavns Døves Idrætsklub Døvania også på banen med en volleystævne.

Allerede nu kan Globen Sport oplyse, at man mangler en hel del hørende og en hel del piger, hvor Globen Sport medlemsgruppe i dag stort set kun består af herrer. Derudover vil man tilbyde en velkomstpakke til nye medlemmer af breddeidrætsafdelingen, hvor vi i det nye år vil være på banen med flere sociale og breddeidrætsaktiviteter for klubbens medlemmer.

Globen Sport tilmelder sig med 2 hold bestående af minimum 12 og maksimum 18 medlemmer, hvor der SKAL være 2 piger på hvert hold. Her er der så mulighed for, at hvert hold også kan have deltagelse af 2 hørende.

-----

Bliv medlem og kom gratis med til Mix-stævnet i Vejle d. 12. november 2016:

Meld dig ind i klubbens breddeidrætsafdeling for kun 100,- for resten af 2016, og vær med til stævnet d. 12. november 2016 i Vejle. Globen Sport dækker din deltagerbetaling, festbillet, bespisning under volley, beklædning og lægetaske.

Vigtigt:

Dette tilbud gælder kun for nye medlemmer som ikke har været medlem af Globen Sport de sidste 12 måneder eller er i restance. Dette tilbud gælder også for klubbens nuværende A og B medlemmer i klubben uden beregning.

Powered by
info@globensport.dk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram