hello world!
Udgivet: 5. februar 2014

Globen Sport vil give gode forhold til spillerne

Selvom der har været fodboldpause, så hviler de frivillige ledere i Globen Sport ikke når de drejer sig om medlemspleje.

Klubben vil skabe de bedste forhold for spillerne i Globen Sport ved, at have alle former for lægeartikler, udstyr og træningsartikler til spillerne før, under og efter fodboldkampene i døveligaen. Især skadepleje er det vigtigste som topprioritering hvis man spørger klubbens fodboldleder Michael Vestergaard. Derfor har Globen Sport fået en stor aluminium lægetaske med alt skade- og førstehjælps artikler til spillerne.

Under DM Futsal i Fredericia Idrætscenter fik spillerne en smagsprøve på de forbedret læge- og sportsartikler med det formål, at gøre hele fodboldkampen til en behagelig oplevelse med faste rammer og struktur. Spillernes eneste opgave skal være, at komme motiveret og med sejrsvilje til fodboldkampen og ind i omklædningsrummet hvor de ikke skal få stress over, at sikre sig strømper, bluser og shorts - eller bruge tid på finde de rigtige størrelser eller de rigtige numre til shorts og bluserne ved rode i klubtasken.

De nye rammer i Globen Sport gør, at før kampen fremover vil før kampen være ophængt med 25 sorte poser med hvide numre, så spillerne nemt, hurtigt og effektiv uden tidsspilde hurtigt sikre sig deres nummer. I posen er der et helt spillesæt bestående af bluse, shorts og strømper - efter kampen afleverer man blot posen og det bliver vasket og klargjort igen til næste kamp.

Powered by
info@globensport.dk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram