hello world!
Udgivet: 25. maj 2014

Globen Sport vandt dramatisk 5-4 over DAN

I dag tog de sorte og hvide stribet århusianere Globen Sport i mod det fynske hold DAN fra Odense, søndag d. 25. Maj 2014 på Viby Idrætsanlæg.

Døveligakampen mellem Globen Sport og Døves Idrætsklub DAN tegnede sig ellers til, at blive en stille og rolig kamp hvor en af holdene skulle løbe af med sejren for, at kunne erobre pokalen og titlen som danmarksmester. Men sådan blev det nu alligevel ikke, da Globen Sport førte 2-0 i første halvleg og smed en suverænt føring på 4-0 væk og pludselig efter 15 minutter blev det til 4-4.

Det lignede ellers en klar sejr til Globen Sport som pressede en føring på 4-0 ud af DAN, men lige pludselig på et meget kort øjeblik og de efterfølgende 20 minutter af anden halvleg blev det en dramatisk udvikling, hvor DAN formåede 4 mål mod Globen Sport hvor de 2 mål blev scorede på straffe. Kampens afgørende mål blev i overtiden som Brian Bille scorede til 5-4.

4. Viking, Vejle 5 K 5-43  3 P

Globen Sport stillede talstærkt op til kampen med 16 spillere, og havde en stor forventning om en sejr. En sejr var holdets eneste trumf for, at kunne overleve finaledrømmene og nu venter den sidste finalekamp mod Døvania på søndag d. 1. Juni 2014 kl. 14:00 på Viby Idrætsanlæg.