hello world!
Udgivet: 8. maj 2015

Globen Sport: Undskyldning for busepisode i DCL Tyrkiet

Bestyrelsen i Globen Sport udsender hermed en officielt undskyldning for den adfærd og manglende respekt over for en af finaledommerne under hjemrejsen søndag d. 26. april 2015.

Globen Sport undskylder til den danske døve idrætsforbund DDI – Dansk Døve-Idrætsforbund, den europæiske organisation EDSO - European Deaf Sport Organisation, til den europæiske fodboldorganisation DCL – Deaf Champions League og den ungarske dommer Vasas György.

Under hjemrejsen søndag d. 26. april 2015 var der en episode i bussen hvor der var nogen som kastede med 2 tomme plastikflasker mod dommeren. Dette blev efterfølgende stoppet hurtigt af Michael Vestergaard som også fik arrangeret, at spillerne blev siddende i bussen i lufthavnen til dommerne var gået. Men klager til DCL har nu ført til disciplinære sanktioner med en bøde på 800 euro til Globen Sport og en karantæne af Michael Vestergaard i 2016.

Globen Sport beklager episoden og mener samtidigt en straf på 800 euro og en karantæne til Michael Vestergaard er så streng en straf i forhold til det der skete idet der ikke var tale om kropskontakt, slagsmål, spyt efter folk eller andet som kunne føre til så store sanktioner mod Globen Sport.

Globen Sport har i aftes sendt en appel til DCLs disciplinærudvalg, hvor man vil have genbehandlet karantænen af Michael Vestergaard, samt en nedsættelse af bøden.

Powered by
info@globensport.dk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram