hello world!
Udgivet: 30. maj 2009

Globen Sport tog Europa med storm!

Vi vidste på forhånd, i kræft af at vi er forsvarendemester, at vi havnede i pulje A. Efter torsdagen lodtrækning kunne vikonstatere, at vi skulle op mod Athen fra Grækenland, Graz fra Østrig, Castellonfra Spanien og til sidst de tyske mestre fra Düsseldorf. Vi kendte ingen afholdene fra sidste års ChampionsLeague, så der var lagt op til flere spændende kampe.

I Gruppe B havnede Stuttgart, Paris, Arsenal, Oslo ogKortijk fra Belgien. Bl.a. har Paris vundet begge deres kampe med 3-0 i dag.

Vi skulle spille den første kamp kl. 13:00 mod Athen, dertidligere på dagen spillede lige op med Graz. 2-2 blev resultatet. Netop Grazskulle vi møde i vores anden kamp. Lige inden vi skulle spille mod Athen tog detyske mester fra Düsseldorf mod Castellon, som sejrede 1-0.

Kampen mod Athen blev en underlig affære. En kamp præget afsvinsk spil fra grækernes side, mens der fra Globens side var lagt op til smukfodbold. Den panik man nogen gange ser i DM kampene var langt væk, i stedetstrøg bolden smukt rundt på banen lige bag Stuttgarts hjemmebane, Mercedes BenzArena. Allerede i kampens start begyndte chancerne at banke på, Der var spilet under et kvarter daMartin Jacobsen skyder sig til tops på topscorelisten med et vaskeægte hattrick på 3 gyldne minutter, mansent vil glemme. Først opsnapper han Martin Søltofts hovedstød der rammerstolpen og sender den fra en spids vinkel fladt gennem målmanden, Globen Sport erobre hurtigt bolden igen, denryger ud til Jon Hesselberg på højre kanten, han sender et hårdt skud indover,som Martin Jacobsen omsætter tilmål på et smukt og hårdt hovedstød, der efterlader målmanden måbende ognetmaskerne blafrende. Kun 45 sekunder senere stiger målkongen til vejrs igen,denne gang er det Jeppe Schjødt der tager turen op af højre kanten og sender etskud indover og seancen gentager sig.

Mens Globen spillede bolden rundt, styrede hele kampen oggav de græske spillere en fodbold lektion, de nok vil huske et stykke tidendnu, gik de aggressive grækere til den hvilket resulterede i at de indkasserede4 gule kort gennem kampen, selvom de lavede flere grove frispark udeblev detrøde kort i den nervøse dommers lomme. Globen Sport fortsatte i samme gear helekampen igennem og var flere gange tæt på at øge føringen. Athen fik dogtilspillet sig et par chancer gennem kampen, men kun én gang var de virkeligtæt på. Kampen resultat var aldrig i fare.

Nu havde vi ca. 3 timer til at hvile op til næste kamp modGraz som vi skulle møde kl. 17.30.I mellemtiden tabte Graz 2-1 til Düsseldorf, mens Castellon og Athen spillede2-2, som er et godt resultat for os.

Kampen mod Graz var noget af det bedste der længe er set afGloben Sport. Det var helt uden sammenligning, den bedste omgang fodbold fraden sorte hærs side. Det var showtime i bedste Barca stil, værdig til primetime tv. En sætning kan letbeskrive det hele; efter bare 12 minutter stod der 5-0.

Martin Jacobsen indledte igen kampen med at score hattrick,denne gang på 8 minutter. 2 minutter er der spillet da Graz bliver offer for etaf Martin Jacobsens hovedstød, igen med Jon i oplæggerens rollen. Kun 2minutter senere må et totalt sprækket forsvar måbende se til, at Jacob Bastlægger en smuk dybde aflevering til Martin Jacobsen, der elegant modtagerbolden lige ved feltet og drejer den i samme bevægelse og står ansigt tilansigt med målmanden, koldt sender han bolden stolpe ind. 10 minutter inde ikampen er det igen Jon Hesselberg der sender et hårdt fladt indlæg ind i feltet, det suser forbi fødderne påde østrigske forsvarsspillere og lander for fødderne af Martin Jacobsen der medet smukt lob over målmanden fra en spids vinkel gør det til 3-0 og fuldenderhattricket i anden kamp i træk, igen har han lukket kampen. Det resultere i, atde østrigske spillere begynder at klappe når Globen Sport score, de kunneåbenbart godt lide vores spil.

Bolden er lige givet op igen, da Globen erobrere bolden,Brian Andersen modtager bolden i venstre side, 50 meter udefra sender hanet smukt langskud over målmanden,mens resten af spillerne blot kan kigge på. Der var kun spillet ca. 20 sekunderefter sidste mål!

Kun 2 minutter senere viser Martin Jacobsen sig igen somforsvarets værste fjende, da han opsnapper riposten fra Martin Søltofts stolpeskud og let sender bolden i mål til en 5-0 føring. 5 mål på bare 10 minutter!

Det Globen Sport er i gang med at udføre er en sandmagtdemonstration, det er ren Globerotter stil der efterlader modstanden, somen flok statister på banen. Bolden køre smukt rundt i trekanter og Graz’spillere kan ikke gøre andet end at løbe rundt efter bolden, hvilket rentfaktisk får dem til at se lidt dumme ud. Globen Sport sidder på bolden og laderhøjst Graz have bolden 10 sekunder af gangen – noget der frustrere dem meget.

23 minutter er spillet da Brian Bille gør det til 6-0 på ensmuk aflevering fra Brian Andersen. Kun 3 minutter senere sker det uheldige, atGraz score et heldigt mål, som let kunne være undgået. Dog kan spillerne gå tilpausen med en 6-1 føring.
I anden halvleg fortsætte det smukke kombinations spil opgennem banen og de østrigske spillere har besluttet at gøre dommeren tilsyndebuk, de kæfter op i tide og utide, men uden nytte. Globen Sport kører demsønder og sammen helt efter bogen. Med et stort nederlag i kikkerten begynderGraz at finde en metode til at formindske nederlaget, det ender med, at Graz,når de har bolden, løber ud til stregen eller hjørneflaget og låser bolden, dethjælper dog intet og det må de østrigske spillere hurtigt indse. Selv om GlobenSport i anden halvleg også disker op med smuk fodbold og tilspiller sig et havaf chancer, bliver det alligevel kun til 1 mål i halvlegen, som falder 5 minutterfør tid. Men hvilket mål! Troels Dyhr sparker et frispark på overliggeren,Martin Søltoft stormer frem og med hovedet placere han hårdt bolden uden chancefor målmanden.

I morgen venter der to svære kampe mod henholdsvisDüsseldorf og Castellon. Med en sejr i den første kamp mod Castellon kan GlobenSport sikre sig avancement til semifinalen, som spilles søndag.

Globen Sport tager i mod Castellon kl. 10, mens Düsseldorfbliver budt op til dans kl. 14.

Desuden er vi det eneste hold der har en massør med. Nogetder bringer misundelse i luften blandt de andre hold.

Powered by
info@globensport.dk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram