hello world!
Udgivet: 20. februar 2019

Globen Sport tilmeldt til DM Futsal 2019

Globen Sport som de reagerende danmarksmestre i futsal for 2 år siden i 2017 (ses på billedet), er nu tilmeldt det kommende DM Futsal d. 23. februar 2019 på Castberggård.

For første gang i nyere tid er der tilmeldt 3 klubber bestående af Globen Sport, Viking og Ahorn. For 2 år siden lykkedes det klubben vinde DM Futsal og beholde vandrepokalen efter, at have vundet DM 5 gange og samtidigt deres DM 3. gang i træk. Der var ingen DM sidste år som blev aflyst.

Det er nu klubbens målsætning, at vinde den nye vandrepokal til weekendens DM Futsal på trods af et minimalt hold bestående af:

1. Kasper R. Jørgensen
2. Nicolaj Molbo
3. Emil Empacher
4. Rasmus Bøgsted
7. Mads Gotfredsen
9. Ulrik Mjelva
10. Yasin Hida
14. Mustafa Harmanci
20. Benjamin Knudsen

Globen Sport modtog flere afbud fra skadede spillere, og fra spillere som af hensyn til Deaf Champions League reglerne ikke ønskede stille op for Globen Sport.

De internationale regler siger man ikke kan deltage til nationale mesterskaber for 2 klubber i en sæson, derfor har en større gruppe meldt afbud da det kan begrænse deres egen mulighed for deltage for en klub til Deaf Champions League Futsal 2020.

Sidst Globen Sport var repræsenteret til DCL Futsal var i Østrig 2015, og nu giver weekendens DM Futsal mulighed for en kommende dansk deltagelse til DCL Futsal Italien 2020. Dette skyldes de internationale regler, hvor der til et nationalt mesterskab skal være tilmeldt 3 hold til DM og det er der kommet nu efter flere års DM med kun 2 hold.

Globen Sport ønsker holdet held og lykke til weekendens DM Futsal på Castberggård.

Powered by
info@globensport.dk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram