hello world!
Udgivet: 4. september 2016

Globen Sport til tops i Denmark Open

Klubbens medlemmer Patrick Lauridsen og Dennis Kaae viste igen med deres podiepladser i Denmark Open, at de forsat er blandt Europas bedste gokartkørere efter en Denmark Open deltagelse med 9 forskellige lande.

 De danske podiepladser:

1. Ian Andersen, Viking
2. Patrick Lauridsen, Globen Sport
3. Dennis Kaae, Globen Sport

Det tredje medlem Martin Astrup fik tildelt kart nr. 47 og havde gentagne gange følt der var problemer med farten på karten, men det blev afvist flere gange af personalet fra Vandel Gokart som stod for den tekniske del af turneringen. I starten af 2. heat afbrød Martin løbet for sit vedkommende af tekniske årsager.

IMG_2156
(Fra venstre ses medlemmerne Dennis Kaae, Patrick Lauridsen og Martin Astrup)

Globen Sport skulle have deltaget med 4 medlemmer, men Tobias Davidsen måtte inden turneringstarten erkende, at han ikke var frisk og udgik derfor på grund af sygdom. Så derfor var de 3 deltagere Dennis Kaae, Patrick Lauridsen og Martin Astrup der fik lov til, at deltage i deres egne dragter hvis de havde lyst til det.

Franklin Richter som også er DDIs idrætsleder for gokart med to medlemskaber hos Globen Sport og for den tyske klub i Essen, valgte i går han benytte sig af det tyske medlemskab og kørte derfor for Essen.

IMG_2158
(Nr. 2 fra venstre ses Franklin Richter sammen med sit tyske hold)

Det blev en dårlig dag for ham i går efter, at på et sekund skiftede fra en mulig podieplads til en diskvalifikation efter finaleløbet på grund af uregelmæssigheder med vægten. Alle kørere skal have en vægt som hedder minimum 90 kg, og hvis man vejer under skal man så køre med vægtklodser og efter finaleløbet vejede Franklin pludselig 88,5 og blev derfor diskvalificeret sammen med flere andre gokartkørere.

IMG_2173
(En kart med computer)

IMG_2174
(En kart uden computer) 

Inden turneringen fik deltagerne forskellige praktiske information omkring turneringen, og specielt om de kart der skulle bruges i turneringen. Derfor var alle forberedt på, at der var en computer på rattet i karten som kunne vise tiden for løbet, tiden for omgangen og kørerens nuværende position løbet. Det er informationer som er meget vigtige i et løb ifølge Dennis Kaae, som bruger disse oplysninger til forbedre sine fejl hvis han f.eks. fik en dårlig omgangstid. Den mulighed var der pludselig ikke mange som fik, fordi de hed sig computerne var til service.

Programmet som blev tilsendt viste der skulle være træning kl. 13:00, men ved ankomsten ved 12 tiden viste det sig, at der aldrig har været tilbudt træningsmuligheder fra Vandel Gokart til Denmark Open. Det var noget som virkelig gik Patrick Lauridsen på, da han ikke havde kørt så meget siden EM før sommerferien, men Dennis Kaae og Martin Astrup kom dagen før og tog træning på eget initiativ.

Der var Patrick et klassisk eksempel på manglende træning, da han blev nr. 14 i kvalifikationen og endelig i finaleløbet kunne indhente sig til en 2. pladsen. Det blev straks forbedret, da klubbens idrætsleder Michael Vestergaard måtte stå på sidelinjen i en af de store sving for signalere deres positioner og tiden for løbet. Det var noget som både Dennis og Patrick kunne udnytte, så de løbende i heatets løb på 30 minutter kunne planlægge hvornår der skulle angribes og overhales.

Generelt har turneringen Denmark Open været et udmærket løb, men håber det kommende første officielle DM for døve i gokart har mere tydelige rammer for turneringen end her. Det er ikke vigtigt, at der er computer i karten og det er heller ikke vigtigt, at der er træning men hvis man har fået det oplyst inden turneringen, så skal det også være sådan under turneringen som det desværre ikke var tilfældet her.

IMG_2246
(De to glade vindere Patrick Lauridsen og Dennis Kaae)

Til sidst vil Globen Sport gerne takke de mange af klubbens medlemmer der kom for heppe på klubbens deltagere. Det gav en god stemning med socialt samvær mellem pauserne når A og B rækkerne skiftes til køre i løbet, og heldigvis var der indkøbt efter sandwich, chokolade og drikkevarer til både deltagerne og tilskuerne.

Powered by
info@globensport.dk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram