hello world!
Udgivet: 25. december 2018

Globen Sport støtter SK Lundia til DCL Futsal Stuttgart

Når det svenske SK Lundia i det nye år i dagene 1. – 6. januar 2019 deltager til Deaf Champions League Futsal i Stuttgart, så sker det med en større økonomisk og materielt opbakning fra Globen Sport.

I samarbejde med sponsorerne Pixum og GN Store Nord Fonden, så har Globen Sport gennem sit skandinaviske projekt netop støttet SK Lundia med masser af nyt beklædning og økonomisk støtte.

Tøjet består af 2 spillesæt fra Nike i hvidt og rødt som hjemme- og udebanesæt, samt de røde træningsdragter fra Select til hele holdet.

SK Lundia deltager til det internationale stævne med både spillere og ledere fra Globen Sport, og har brugt mange ressourcer på at skaffe sig et stærkere hold bestående af spillere fra Italien, Holland, Sverige, Danmark, Finland, Slovakiet og Saudi Arabien.

Globen Sport ønsker SK Lundia held og lykke med deltagelsen, og takker mange gange GN Store Nord Fonden for den utrolige støtte og samarbejde som har gjort det her muligt.

Glædelig jul og godt nytår.

Powered by
info@globensport.dk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram