hello world!
Udgivet: 13. oktober 2015

Globen Sport støtter norske spillere til VM Futsal Thailand

Globen Sport er igen på banen med landsholdsstøtte til medlemmerne som deltager til de internationale stævner i udlandet, men det er første gang støtten bliver givet til medlemmer uden for Danmark.

Medlemmerne fra venstre André Røine og Alexander Victor Wroldsen får hver 5.000 kroner i økonomiske støtte fra Globen Sport, når de i november måned deltager med det norske døvelandshold til VM Futsal Thailand.

En af grundene til André og Alexander får økonomisk støtte fra klubben er, at de begge to var de eneste skandinaviske spillere som forblev medlem i klubben efter Deaf Champions League i Tyrkiet mens de svenske spillere blev meldt ud og går glip af muligheden for økonomisk støtte.

I forhold til Danmark har Norge ikke de samme muligheder, så alle landsholdsspillerne er tvunget til betale alle udgifterne af egen lomme. Døveidrætten som er under Norges Fotballforbund (NFF) bliver desværre ikke set som eliteidræt, og det har desværre gjort Norge ikke deltager i internationale stævner i udlandet, men her kæmper det norske døvelandshold målrettet på skaffe midlerne til deltagelsen til VM Futsal Thailand.

Det er den anden årsag til, at Globen Sport har valgt, at støtte de to norske medlemmer Andre Røine og Alexander Victor Wroldsen med et økonomisk beløb, og ønsker dem god fornøjelse med deltagelsen til VM Futsal Thailand. Til sidst gør bestyrelsen opmærksom på, at støtten til de norske medlemmer kun har været muligt fordi der ikke er danske medlemmer med til VM Futsal Thailand efter, at det danske døvelandshold har meldt afbud.

Powered by
info@globensport.dk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram