hello world!
Udgivet: 12. april 2019

Globen Sport støtter IK Surd til DCL Fodbold London

Når det svenske IK Surd om en lille uge til Deaf Champions League Fodbold, som afholdes i London i dagene 15. – 20. april 2019, vil det ske en større økonomisk og materielt opbakning fra Globen Sport.

I samarbejde med GN Foundation, så har Globen Sport gennem sit skandinaviske projekt netop støttet IK Surd med masser af ny beklædning.

Tøjet leveres af Sport Direct Roskilde og består af 2 spillesæt fra Joma i blåt og hvidt hjemme- og udebanesæt, samt blå træningsdragter til spillerne og sorte træningsdragter til lederne.

IK Surd har en enkelt spiller med fra Globen Sport i stikkelsen af den unge Ali Mohsen Dia (ses på billedet), hvor han deltager for første gang sammen med holdet. Resten af spillerne er fra Israel, Sverige og Rusland.

           

Globen Sport ønsker IK Surd held og lykke med deltagelsen, og takker mange gange GN Foundation for den utrolige støtte og samarbejde som har gjort det her muligt.

Powered by
info@globensport.dk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram