hello world!
Udgivet: 21. maj 2014

Globen Sport støtter håndboldlandsholdet med 24.000,-

Klubben har 10 medlemmer i den nystiftede håndboldafdeling med navnet “GS Håndbold”, og i spidsen for afdelingen er idrætslederen Lars Løvig Nielsen og holdlederen Steffen Røntved Olsen.

For første gang nogensinde kan Globen Sport prale af, at støtte et national landshold med et kæmpe beløb som lyder på 24.000 kroner. Hvert medlem i Globen Sport på landsholdet modtager 3.000 kroner som er øremærket og går direkte til medlemmerne:

Nicklas Lejsgaard 
Emil T. Andersen 
Tomas Kold 
Lars Løvig Nielsen 
Frederik Olsen 
Lars Kristian Iversen 
Mads Jensen 
Charly Witt 

Vi har fået en kommentar fra klubbens håndboldleder, Lars Løvig Nielsen som skriver:

Vi er rigtig glade for den økonomiske støtte som Globen Sport yder til os medlemmer i GS håndbold. Det betyder rigtig meget, at vi mærker at klubben bag os støtter op om spillerne og landsholdet. Den økonomiske støtte giver plads og rum til, at vi som idrætsudøvere kan lægge fokus på sporten og derved kæmpe for medaljer og de gode resultater i Samsun. Der bliver ydet et fantastisk stykke arbejde og det er vi meget taknemmelige for.

Powered by
info@globensport.dk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram