hello world!
Udgivet: 20. oktober 2014

Globen Sport støtter Deaf Futsal Team

For første gang i Globen Sports historie støtter klubben en anden klubs aktiviteter, når Deaf Futsal Team drager til Belgien for at spille 2 venskabskampe.

Deaf Futsal Team er landsholdet eget klubhold, som er medlem af KBU og spiller mod hørende klubber i København-området. Alle Globen Sports landsholdsspillere er medlem af Deaf Futsal Team. I dagene 31. oktober – 2. november 2014 skal Deaf Futsal Team på tur udenfor landets grænser, helt nøjagtigt til Belgien, hvor det belgiske futsal landshold venter. Lørdag den 1. november står den på 2 kampe mod Belgien, som en forberedelse til EM Futsal i Sofia, som løber af staben fra 19. – 29. november 2014. I den forbindelse støtter Globen Sport med 450 kr. pr. medlem, som har betalt kontingent i Globen Sport pr. 8. oktober 2014 samt er gyldigt medlem i futsal med licens hos Dansk-Døve Idrætsforbund (DDI)

Om den pludselig støtte udtaler kasserer, Michael Vestergaard:

Årsagen til Globen Sport pludselig støtter en anden klubs aktiviteter skyldes, at alle GS medlemmerne på landsholdet er medlem i Deaf Futsal Team. Den anden årsag er, at GS har fået et stort beløb til medlemmerne på futsal landsholdet i forbindelse med EM Futsal i Bulgarien, og støtter derfor med 450 kroner pr. medlem i forbindelse med en træningskamp i Belgien som Deaf Futsal Team har arrangeret.

Landsholdsspillerne i både fodbold og futsal skal grave dybt i egne lommer, når de skal repræsentere Danmark. Globen Sport ønsker at være et forbillede og går forrest, når det handler om at støtte medlemmerne – det er Globen Sports håb, at vi på længere sigt kan have motiverende og sultne fodbold- og futsalspillere.

Det ligger GS meget i sinde, at særligt medlemmerne inden for fodbold og futsal har behov for så meget økonomisk støtte som muligt. En enkelt medlem er f.eks. medlem i Deaf Futsal Team, hørende klub og Globen Sport – derudover betaler medlemmet en egenbetaling for alle træningslejre som i gennemsnit er mindst en gang om måneden inden for både fodbold og futsal landsholdet. En typisk historie er, for et futsal medlem, en skolestuderende der ikke har så mange penge om måneden og skal betale gennemsnit 300 kroner til en træningslejr, kontingent til Deaf Futsal Team, kontingent til Globen Sport og så deltagerbetaling og udgifter til EM og VM som er umuligt at klare uden økonomisk hjælp fra GS. Derudover er det ekstra hårdt for medlemmerne fordi der er EM Futsal, EM Fodbold og VM Futsal - alt sammen inden for halvandet år, som betyder en kæmpe udgift for medlemmerne.

Powered by
info@globensport.dk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram