hello world!
Udgivet: 26. november 2018

Globen Sport som aktiv medspiller i Skandinavien

I det europæiske døveidræt ved de fleste hvem ’GS’ eller Globen Sport fra Danmark er, og det forbinder de fleste med en meget engageret dansk klub som støtter døveidrætten både på og uden for banen.  

Globen Sport har bidraget med forskellige former for økonomisk støtte, frivilligt arbejdskraft, beklædning og sportsartikler i de skandinaviske klubber Oslo Døves Sportsklubb (ODSK) Norge og SK Lundia i Sverige.

Det er primært i forbindelse med deltagelsen til de internationale mesterskaber ’Deaf Champions League’ og ungdomsarbejdet i de 2 klubber, hvor Globen Sport har været en aktiv medspiller for kunne styrke døveidrætten i Skandinavien primært inden for futsal.

I 2018 var Globen Sport med på sidelinjen sammen med Oslo Døves Sportsklubb Norge til DCL Futsal Madrid og DCL U21 Futsal Gøteborg, mens klubben for første gang skal med SK Lundia på sidelinjen til DCL Futsal Stuttgart i det nye år.

Powered by
info@globensport.dk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram