hello world!
Udgivet: 3. juli 2014

Globen Sport uddanner sine medlemmer til massør

I Globen Sport har man ikke en overordnet plan eller strategi for leder- eller medlemsuddannelser, men har en vision om gode kursus- og uddannelsesmuligheder for klubbens ledere og medlemmer. Hvis man ønsker medlemmerne og lederne i Globen Sport skal engagere sig i klubarbejdet, så er det også vigtigt de bliver tilbudt ordentlige vilkår for deres frivillige arbejde.

Derfor er det nu lykkes Globen Sport i samarbejde med Idrætssamvirket Århus og diverse fonde, at kunne sende de første medlemmer på uddannelse efter sommerferien. Det bliver medlemmerne Søren Toura-Jensen og Svend Tarpgaard som d. 14. august 2014 starter på en lægeeksamineret massøruddannelse over 6 måneder en gang om ugen i Horsens.

I Globen Sport har man mange idrætsudøvere som drøjer med en masse sportsskader, og vil derfor hurtigst muligt tilbyde gode behandlingsmuligheder som måske i fremtiden kan overføres til landsholdet. Hvis det bliver en succes, så vil man hvert år sende to medlemmer på massøruddannelse i enten Horsens eller Odense med økonomisk støtte fra Idrætssamvirket Århus som støtter med 50 procent.

Det er målet for Globen Sport, at efter nytåret kunne massør under alle arrangementer i klubben uanset om der er tale om futsal, fodbold, håndbold eller golf.

Powered by
info@globensport.dk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram