hello world!
Udgivet: 28. januar 2020

Globen Sport på plads i Skytternes Hus i Aarhus

På billedet ses klubbens nye træner Bernd Grimmel øverst bagved Jan Winther (venstre) ved siden af udvalgsmedlemmet Lone Overby (højre) fra Parasport skydeudvalg.

I sidste uge kunne klubben afslutte arbejdet med sit nye hjemsted ved Skytternes Hus i Aarhus, hvor Globen Sport også lægger op til et medlemskab af Dansk Skytte Union og Jyllands Skytte Forbund.

Klubbens formand Michael Skou Vestergaard var glad og lettet i sidste uge, da man afholdte det endelig møde i Skytternes Hus. Han var lettet fordi det nu giver klubbens medlem Jan Winther mere ro på, faste træningsrammer, faste tolke og en ny klubtræner.

Træningen vil finde sted hver mandag og onsdag fra 15-18 med 15 og 50 meters træning, hvor Jan Winther derudover også skal træner 10 meter i Bredstrup-Pjedsted Skytteforening hver tirsdag og torsdag.

Klubbens skytte Jan Winther har den sidste tid, følt sig så glad, positivt og rigtigt godt med træningen i Aarhus. Han fortæller det har været en kombination af det hele, og er utrolig meget taknemlig for klubbens store arbejde og resultater de skaber for ham.

Den nye klubtræner hedder Bernd Grimmel og er far til Torben Grimmel, som er den tidligere OL-skytte med en stor historik af medaljer og rekorder bag sig. Derudover har Bernd også været landsholdstræner for flere landshold under Dansk Skytte Union, og glæder sig utrolig meget til sit nye arbejde som klubtræner for Globen Sport og skytten Jan Winther.

Klubberne som er tilknyttet Skytternes Hus i Aarhus er nu Globen Sport, sammen med de eksisterende klubber som Skytteklubben DSB/ASF og Århus Riffel Klub (ÅRK).

Powered by
info@globensport.dk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram