hello world!
Udgivet: 23. september 2019

Globen Sport opretter platform på Holdsport.dk

Med et mål om at gøre medlemskabet og kommunikationen nemmere i Globen Sport, så har bestyrelsen besluttet at oprette en klubprofil på holdsport.dk. Holdsport er et redskab til forbedre administration og kommunikation for alle parter.

I stedet for at medlemmerne skal udfylde en masse skemaer for indmeldelse, diverse ændringer eller udmeldelse, så bliver det administrative meget lettere for klubbens medlemmer. Alt kan foretages med ganske få klik på medlemmets personlige profil på hjemmesiden eller mobilens app uanset om det er iPhone eller Android.

Endvidere gør det det nemmere for klubbens bestyrelse. I dag administrerer medlemsoplysningerne via Excel ark og kommunikationen spredt ud over e-mail, Messenger, Telegram mfl. Det er derudover også bestyrelsens håb med holdsport.dk, at bringe klubbens medlemmer tættere sammen mellem dem selv og med klubben i en tid med flere arrangementer, flere træningsmuligheder og mere dialog.

Medlemmerne vil inden for de nærmeste dage få en invitation til oprette en profil på holdsport, og på den måde blive elektronisk tilknyttet klubben Globen Sport.

Powered by
info@globensport.dk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram