hello world!
Udgivet: 13. december 2014

Globen Sport og Castberggård i DCL-samarbejde

Når det igen bliver forår og april banker på, skal Globen Sport til Antalya, Tyrkiet og spille DCL. Et samarbejde med CBG er kommet i hus – du kan tilmelde dig som tilskuere og rejse sammen med Globen Sport til sydens sol og varme.

Globen Sport samarbejder med Castberggård om at få blandt andet tilskuere med til Deaf Champions League i Tyrkiet i april 2015. Samarbejdet går også ud på, at det er CBG som ordner alt det praktiske omkring flyv, hotel, forplejning m.m.

Samarbejdet skyldes, at en fond har bevilget over 150.000 kr. til DCL Fodbold projektet, men Globen Sport skal kunne fremvise et regnskab og lægge pengene ud først, derfor har Globen Sport lavet denne kombinerede samarbejdsaftale med CBG.

Vi rejser fra Kastrup den 20. april kl. 13.00 og sætter igen fødderne på dansk grund den 26. april kl. 21.00. Rejsen koster 4500 kr. inkl. fly samt hotel med all inklusive. Da hotellet kun ligger 50 meter fra stranden, bliver der rig mulighed for at solbade og i det hele taget lave andet end at opholde sig på fodboldbanerne hele tiden. Den 25. april er der desuden afslutningsfest.

I 2008 skrev Globen Sport sig ind i historiebøgerne, som den første vinder af DCL. Året efter, i 2009, nåede klubben finalen. Niveauet i DCL er stødt stigende, der er således lagt op til mange spændende kampe. Sidst Globen Sport deltog til DCL var i 2013 i London.

Globen Sport skal, sammen med eventuelle tilskuere, bo på Sensimar Side Resort & SPA i Side, Antalya, hvor der er et tilhørende fodboldcenter, hvor alle kampene skal spilles. Du kan læse mere om hotellet og se billeder mm. her: http://www.emirhanhotels.com/web/index_en.html

Du kan læse mere om DCL 2015 på den officielle hjemmeside – den finder du her: http://www.dcl-2015.com

Se kursustilbud fra CBG her: http://www.cbg.dk/…/dcl-i-antalya-d.-20.-26.-april-2015-411…

Powered by
info@globensport.dk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram