hello world!
Udgivet: 30. april 2015

Globen Sport nr. 2 ved Deaf Champions League Fodbold Tyrkiet

Det var ikke med stor glæde og stolthed, at spillerne gladelig ville tage i mod medaljerne ved medaljeceremonien men alligevel skal Globen Sport være stolt af præsentationerne i Tyrkiet som tophold i europæisk fodbold. Holdet udrettede noget utrolig fantastisk som ikke er set i europæisk fodbold i nyere tid.

Til billedet skriver klubbens træner Brian Bille:

Dette er et unik billede, masse blandende følelser. Det er nogle knuste mænd på grådens rand, der står der og samtidig prøver de at holde hovedet højt og være stolte over den aftryk vi satte i Europa. Tro mig, disse gutter var rede til at dø for hinanden. Vi kom til Tyrkiet som drenge, men vendte hjem som mænd.

Til billedet skriver holdets viceanfører Søren Bøgsted:

Billedet taler for sig selv hvor smertefuld, og stor skuffelsen var efter det uretfærdige nederlag i Champions League finalen hvor et sejrsmål helt uforståeligt blev annulleret i det 89. minut. Men det har været en fantastisk uge med holdet som har stået stærk og tæt sammen hvor kun få troede på os og vi går herfra med stolthed - og vide at vi har gået helhjertet efter det med 120% passion for spillet som ender med at vi vinder folks respekt og hjerter. Vores liv er forandret for altid efter en ubeskrivelig uge hvor vi har stået sammen som brødre og familie i mod alle udefra. One team, One Family - Globen Sport the true champions!

Powered by
info@globensport.dk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram