hello world!
Udgivet: 26. september 2016

Globen Sport melder igen afbud til DCL Futsal

Sidste år meldte danmarksmestrene Globen Sport afbud til Deaf Champions League Futsal i Huelva 2016, og nu melder de igen afbud til DCL Futsal Sevilla 2017. Det er en aflysning som kommer meget bag på klubbens bestyrelse, da man med stor økonomisk opbakning kunne tilbyde en gratis deltagelse til Sevilla.

På trods af et fantastisk samarbejde med Deaf Futsal Team, så er det ikke lykkes klubben skaffe spillere nok som også gerne vil betale medlemskab på 450,- halvårligt mod en gratis deltagelse til DCL Futsal 2017.

Derfor har klubbens bestyrelse nu indset, at de mange aflysning til DCL Futsal i 2 år i træk, og samtidigt de mange useriøse afbud fra spillere under DCL Aarhus i sidste øjeblik, så er det ikke længere en gratis deltagelse til Deaf Champions League som i virkeligheden er motivation nok for spillerne. Det betyder nu en konsekvent beslutning om, at Deaf Champions League vil fortid i Globen Sport.

Powered by
info@globensport.dk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram