hello world!
Udgivet: 28. august 2017

Globen Sport melder afbud til klubseminaret d. 6. – 7. okt. 2017

Globen Sport var klar til klubbens første værtskab for klubseminaret i Aarhus, men må både aflyse værtskabet og melde afbud, da DDI samme dag gennemfører træningssamling for herre fodboldlandsholdet.

Globen Sport havde planlagt en deltagelse til DCL Workshop i Milano og samtidigt til DDIs klubseminar i Aarhus samme weekend, men da bestyrelsen samtidigt også vil deltage på landsholdet, så bliver det svært være 2 steder på en gang.

I forvejen er der mangel på fodboldaktiviteter i døveidrætten, og derfor har klubbens bestyrelsesrepræsentanter længe set frem til årets første fodboldsaktivitet i døveidrætten, herunder muligheden for blive udtaget til kvalifikationskampen mod Spanien.

Klubben har informeret DDI om, at man igen er skuffet over man gennemfører landsholdsaktiviteter samtidigt med møder med klubberne, da de frivillige ledere og bestyrelser i klubberne består af idrætsudøvere.

Powered by
info@globensport.dk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram