hello world!
Udgivet: 14. november 2016

Globen Sport med for første gang til volleystævne

For første gang deltog Globen Sport til et volleystævne i døveidrætten, og spørger man klubben så er det ikke sidste gang de deltager til et volleystævne.

15085610_10154653283172482_7512321056968182989_n

I weekenden arrangerede Døves Idrætsklub Viking, et mix volleystævne i DGI Huset i Vejle, hvor der var tilmeldt 12 hold fra hele Danmark. Fra Globen Sport deltog klubben med en blanding af eksisterende og nye medlemmer, og blev opdelt i 2 hold under turneringen i hver deres gruppe.

Globen Sport 1

Patrick Lauridsen
Jannick Brøndum
Michael Vestergaard

Lucas Gravgaard
Louise Schouw
Sofie Andersen
Emma Tietze 

Globen Sport 2

Mark Alstrup
Meghdad Rasuli
Mads Gotfredsen
Jesper Benner
Nana Strøm
Marie Seiler 

Globen Sport 1 kom desværre ikke videre efter, at have tabt alle deres 3 kampe i gruppen. På trods af de fik en mellemsejr til et 3. sæt, så var det ikke nok til kunne hive en sejr hjem til komme videre fra gruppen.

Men Globen Sport 2 derimod kom videre fra gruppen, til kvartfinalen, semifinalen og bronzekampen. Et hold som aldrig havde spillet sammen, og kommer på tværs af Danmark – kom sammen som et holdt helt til bronzekampen og vandt en 3. plads.

Efter volleystævnet var der fest i Spinnerihallen i Vejle arrangeret Ungdomsklubben Tegnbølgen i samarbejde med Døves Idrætsklub Viking med deltagelse af over 100 til festen.

Powered by
info@globensport.dk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram