hello world!
Udgivet: 19. marts 2015

Globen Sport ændrer støttepolitik på landsholdsniveau

På baggrund af kritikken om professionalisme i døveidrætten har bestyrelsen i Globen Sport har besluttet, at klubbens støttepolitik for landsholdsniveau bor undgå, at hele landsholdet skulle melde sig ind i Globen Sport som der skete i forbindelse med EM Futsal i Bulgarien sidste år.

Klubberne under Dansk Døve-Idrætsforbund (DDI) har på klubseminaret kritiseret Globen Sport for, at være med til skabe en professionalisme blandt spillerne på landsholdet. Det er en effekt som har påvirket de andre klubber, fordi de ikke kan give støtte på samme niveau som Globen Sport og det påvirker sammenholdet og klubfølelsen.

Gennem flere år har Globen Sport støttet alle sine medlemmer på landsholdsniveau inden for futsal, fodbold, golf og håndbold. Som udgangspunkt har klubben kunne støtte sine medlemmerne med over 50 procent af deltagerudgifterne til de internationale stævner med landsholdet, og i nogen tilfælde med mere end 100 procent.

Powered by
info@globensport.dk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram