hello world!
Udgivet: 22. juni 2009

Globen Sport lammetævede Døvania!

På en smuk forårsdag med skinnende sol tog Globen Sport imod Døvania.Sæsonens sidste kamp, samtidig også sæsonens vigtigste kamp, hvor en sejr villevær lig med det første danmarksmesterskab nogensinde til Globen Sport.

Det blev en kamp vi aldrig vil glemme. Det var den førstsejr over på Døvania på udebane i Sundby, ligeledes var det sæsonens størstenederlag til Døvania, og københavnerne skal være glad for, at nederlaget ikkeblev større, da Globen Sport i anden halvleg for alvor åbnede legestuen, til storglæde for de mange fremmødte tilskuere.

Kampen startede meget lige og Døvania fulgte flot med ogspillede tålmodigt, hvor de formentligt prøvede at få Globen Sport til atpresse, så de kunne slå kontra. Alligevel var det Globen Sport der tog tetenved Martin Jacobsen efter 11. minutter, da Torben Jensen lavede en kortaflevering til Morten Boye i feltet, Brian Bille fangede bolden, tog et skridtog blev i samme øjeblik nedlagt af Anders Pedersen, dommeren dømmer korrektstraffe og Martin Jacobsen scorede hans 11. sæsonmål, en bedre start kunne detnæppe blive til, men der var lang vej til pokalen endnu. Døvania var stadig medi kampen og spillede som der stod 0-0, ganske tålmodigt. Men det var GlobenSport der underholdt publikum med flot kombinationsfodbold og lækre finesser.Globen Sport havde flere stormløb mod Døvanias mål, men man skulle helt fremtil slutningen af halvlegen inden der blev scoret igen. Denne gang byttedeBille og Jacobsen rollerne. Bille scorede på et flot indlæg af Martin Jacobsen,hvor bolde susede tæt tværs forbi målet, i en situation hvor Bille knap nokkunne undgå at score til 2-0. Et perfekt udgangspunkt til anden halvleg.

Powered by
info@globensport.dk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram