hello world!
Udgivet: 13. marts 2016

Globen Sport klar til generalforsamling d. 2. april 2016

Sidste frist for tilmelding til årets generalforsamling udløber om en uge, og allerede nu kan bestyrelsen konstatere en meget lille deltagelse af klubbens medlemmer til generalforsamlingen.

I år afholdes generalforsamlingen lørdag d. 2. april 2016 i mødelokalerne på Ceres Arena hos Idrætssamvirket Århus, og tilbyder mange sociale aktiviteter for medlemmerne som deltager i generalforsamlingen, at komme gratis med til superligakampen AGF – Hobro, fællesspisning i byen og til sidst en overraskelse.

Årsagen til den lille interesse for deltagelse er ikke tilbuddene om de sociale aktiviteter, men andre aktiviteter samme weekend som gør, at medlemmerne er så splittet omkring valg af aktiviteter. Samme weekend afholder herrefodboldlandsholdet træningssamling på Castberggård som gør, at medlemmerne ikke kan deltage i generalforsamlingen denne gang.

For første gang nogensinde deltager repræsentanter fra DDIs hovedbestyrelse i klubbens generalforsamling som bliver formanden Claus Jul Larsen sammen med næstformanden Louise Peitersen, og fra Globen Sports side er det tegn på nye tider og samarbejde som allerede nu har været positivt efter seneste gennemførte idrætsseminar i samarbejde med DDI med temaet ’Fremtidens Døveidræt’.

Powered by
info@globensport.dk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram