hello world!
Udgivet: 21. april 2015

Globen Sport klar til DCL Tyrkiet

Fodboldholdet kunne være fristet til et ferieophold under enorme luksuøse forhold på hotellet i Tyrkiet med polo, spa, tyrkisk bad, all inklusive bespisning og drikkevarer – men det gør holdet nemlig ikke og tager hele deltagelsen til Deaf Champions League meget seriøst. I øvrigt var Globen Sport også det eneste hold som bad om træning før turneringen for alvor starter i morgen. 

Efter en vellykket træningssamling på 2,5 time var spillerne godt tændt på, at skulle præsentere deres yderste under hele Deaf Champions League turneringen som afvikles d. 22. – 25. april 2015 i Tyrkiet, hvor holdet netop nu er indkvarteret med 21 spillere og ledere.

Efter træningen var der afslapning for spillerne med socialt samvær, træning i motionscenteret og svømning i hotellets indendørs pool, sauna og tyrkisk bad. Efter aftensmaden mens lederne Michael Vestergaard og Andreas Styltsvig deltog i lodtrækningen og det tekniske møde, var spillerne sammen med trænerne på en gåtur på stranden og efterfølgende afslappende socialt samvær med rigtig Champions League kampe i fjernsynet.

Globen Sport er kommet i pulje B med:

GYÖR H.S.K.
C.S.S.M. PARIS
ISTANBUL SEFAKÖY I.E.S.K. 

Kampene i morgen er kl. 9:00 (kl. 08:00 dansk tid) mod GYÖR H.S.K. og i eftermiddag kl. 17:00 (kl. 16:00 dansk tid) mod C.S.S.M. PARIS.

Resultaterne kan ses LIVE via DCLs hjemmeside eller direkte her:
http://www.dcl-football.com/dcl-football-11/dcl-2015-antalya/schedule/

Powered by
info@globensport.dk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram