hello world!
Udgivet: 20. oktober 2013

Globen Sport kan skabe balance i døveligaen mod DAN

Globen Sport har i flere år været et stærkt hold med en masse stærke landsholdsprofiler, men i går i kampen mod Døvania i Valby Idrætspark var de ikke i topform. Det lykkedes nemlig Døvania efter en lige 1. halvleg, at få gennemtruffet slutresultatet 3-0. Der blev uddelt 6 gule kort mens den ene ekstra gule kort førte til et udvisning af Martin Søltoft.

Men selvom Globen Sport tabte 3-0 mod Døvania, så er der gode chancer for Globen Sport vinde døveligaen hvis de kan finde formen igen. Stillingen efter weekendens kamp er nu:

1. DAN, Odense 1 k 8-1 3 p
2. DØVANIA, København 2 k 3-3 3 p
3. VIKING, Vejle 2 k 4-8 3 p
4. GLOBEN SPORT, Aarhus 1 k 0-3 0 p

Det betyder, at Globen Sport kan skabe balance med en sejr over DAN med 3 point. Det vil efterfølgende skabe en balance for alle hold med hver 3 point med hver 1 vundet kamp og 1 tabt kamp. Den balance kan Globen Sport først få til foråret 2014, da det viser sig hverken DAN eller Globen Sport kan blive enige om en kampdato for efteråret 2013.

Næste og sidste kamp for Globen Sport her i efteråret er nu på søndag d. 27. oktober 2013 kl. 15:00 mod Viking på Hover Stadion.

Powered by
info@globensport.dk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram