hello world!
Udgivet: 9. juli 2015

Globen Sport indgår aftale om telefonbogsuddeling

Globen Sport indgår samarbejde med TSM - Distribution i Esbjerg, om uddeling af telefonbøger i lokale provinsbyer i Århus Kommune i uge 50 og 51.

Selve telefonbogsuddelingen drejer sig om 28.000 telefonbøger som skal uddeles i uge 50 og 51 i provinsbyerne Hadsten, Ulstrup, Hammel og Hinnerup. Man har i Globen Sport besluttet, at telefonbogsuddelingen skal gå til klubbens mest aktive og dyreste idrætsafdelinger nemlig ’Gokart’.

Idrætslederen Laurits Dahlstrøm fortæller, at det har været nødvendigt for ham tænke i alternative baner for, at få faste permanente indtægter til gokarten. Selvom idrætsafdelingen har trofast sponsorstøtte fra 12K, Openminds, Finn Gadkjær og diverse fonde, så dækker pengene ikke særligt langt i sådan et dyrt sport som gokart.

Gokart har allerede i sin korte levetid været aktiv med mange stævner i DDKC – Danish Deaf Karting Club, døve internationale stævner i udlandet, lokale hørende stævner i Aarhus Firma Gokart (AAFG) og Firma Sport København (FSKBH) m. flere.

Med dette nye samarbejde med TSM – Distribution håber idrætslederen Laurits Dahlstrøm, at der vil være stor opbakning fra klubbens medlemmer og frivillige til, at gennemføre telefonbogsuddelingen og dermed sikre talentudviklingen og gokart-idrætten i Globen Sport.

Powered by
info@globensport.dk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram