hello world!
Udgivet: 3. juli 2015

Globen Sport indfører sanktioner efter episoder i DCL Tyrkiet

Bestyrelsen i Globen Sport har på bestyrelsesmødet i sidste måned vedtaget, at der indføres sanktioner mod de to pågældende personer i forbindelse med hjemrejsen under DCL Tyrkiet.

  • Globen Sport har besluttet, at den tildelte bøde på 400 euro af disciplinærudvalget i DCL, nu vil blive sendt videre til de to pågældende personer som var skyld i episoden i Tyrkiet.
  • Globen Sport har desuden besluttet, at tildele de to pågældende personer en sportsligt karantæne i klubben frem til 31. december 2015.
  • Globen Sport har besluttet, at der ikke foretages yderlige med spillerne Ali Attar og Alexander Neverland som har fået en disciplinære karantæne på 4 og 5 kamps karantæne under DCL Fodbold Aarhus 2016.
  • Globen Sport har besluttet, at der ikke foretages yderlige med teamchefen Michael Vestergaard som har fået en disciplinære karantæne som holdleder under DCL Fodbold Aarhus 2016.
  • Globen Sport har besluttet, at der i samarbejde med DBU Jylland gennemføres et ’Fair Play’ kursus for alle fodboldmedlemmerne i klubben i efteråret 2015.

 

Relevante nyheder:

12. maj 2015
Karantænesagen slut for teamchefen Michael Vestergaard

10. maj 2015
DCL disciplinærudvalg nedsætter bøden til 400 euro

8. maj 2015
Globen Sport: Undskyldning for busepisode i DCL Tyrkiet

6. maj 2015
Globen Sport får DCL-bøde på 800 Euro og karantæne til teamchef

30. april 2015
Disciplinære DCL-karantæne til svenske spillere

Powered by
info@globensport.dk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram