hello world!
Udgivet: 18. april 2015

Globen Sport igen til tops ved 1. heat, Sommer Le Mans ´15

Makkerparret Laurits Dahlstrøm og Patrick Lauridsen vandt igen guldmedaljer ved et nyt løb, og denne gang er det Sommer Le Mans 2015 som er startet i Racehall i Århus med i alt 6 heat og sammenlagt 6 timer.

Tirsdag d. 14 april 2015, blev det første sommer le mans arrangeret af AAFG (Aarhus Firma Gokart), med i alt 15 deltagende hold. Oprindeligt skulle der køres med vægt klasserne 90kg pro, 100kg pro samt 100kg rookie og her havde globen sport 3 hold tilmeldt.

I stedet har man sat pro klasserne sammen, så der kun er 95kg Pro klassen. Patrick og Laurits dannede par igen, og denne gang har de slået sig sammen med Mads Melin (Melins.dk), samt Eddie Ravn Broch (Jysk Autokompagni), som er nogle ganske erfarne kørere, hvoraf teamnavnet blev til JysMelGlo, når der skal tælles point sammen i den samlede stilling, hvor begge teams kører i pro klassen.

Anne Andersen er ny i firma gokarten og danner makkerpar med Thure Pank Jensen som også er ny i løbet, hvor de skulle køre i Rookie klassen og lære en masse, sammen har de valgt teamnavnet Thura. Sædvanen tro, skulle Patrick køre kvalifikationen og kampen var hård og niveauet højt blandt de førende, og endte som den 4 bedste. Samtidigt kørte Anne også nogle fine tider af en som var ny i turneringen og trods en brav indsats fik hun den 15 bedste tid.

Anne skulle så sammen med Thure kæmpe sig opad af listen, som de bagerste i start positionen, mens Patrick havde nogle habile fyre foran sig i form af Klessner 1, hvor Michael Klessner (Klessners Auto.) & Morten Hartvig Berg (AAFG Præsidenten) kører, samt Tegnsprogstolken.dk hvor makkerparret Ian Andersen og Søren Winkel kører.

Undervejs i løbet lykkedes det Laurits at få 1 sort flag der kostede 9 dyrebare sekunder til samlingen, ligesom det lykkedes ham få en 5 sekunders tidstraf for at køre for stærkt ind i pitten, men trods alt lykkedes det Patrick at komme forrest og Laurits holdte stand trods sine små "udflugter" og dermed vandt Patrick & Laurits 1.Pladsen i pro klassen med kun 3 sekunder til nærmeste konkurrent Klessner 1, hvor Smedemark Cykler (Bjarne Diedrichsen & Sune Utoft) kom ind som 3'er.

I de bagerste rækker i rookie klassen, kæmpede Anne og Thure sig fra en bundplacering, og op til en 14 plads. På trods af at de begge er nye på banen, er der tiltro til at de udvikler sig undervejs, hvor de vil få nogle bedre placeringer med tiden.

Vil du komme fordi og støtte Globen Sport eller opleve den fede atmosfære der er i Racehall, som kom forbi D.5 Maj 2015, klokken 17:30 på adressen Hasselager Centervej 30, 8260 Viby J

Powered by
info@globensport.dk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram