hello world!
Udgivet: 8. september 2020

Globen Sport i tæt samarbejde med Esport Danmark

Klubben har meldt sig ind i Esport Danmark, og vil sammen med forbundet arbejde målrettet på esporten for døve, hørehæmmede og CI-brugere.

Det sidste års tid har klubben leget med mulighederne for at skabe både fysiske og elektroniske træningsbootcamp, men gik desværre i stå under corona-pandemien. Desværre var klubben ikke så langt fremme i planerne, at det eventuelt kunne blive gennemført online.

I dag har klubben 8 esport medlemmer som har fået et års adgang til esports-platform FACEIT, hvor de sammen mødes online og ser frem til de fysiske træningsbootcamps.

På billedet ses klubbens formand Michael Skou Vestergaard til et fællesmøde d. 20. august, hvor han sidder sammen med Esport Danmark. På mødet deltog flere repræsentanter fra Sørby Esport, Esport Danmark, samt flere samarbejdspartnere.

Her har man påbegyndt det indledende samarbejde til skabe et fundament for veltilrettelagte og afviklede træningsbootcamps, hvor man vil imødekomme de behov, krav og ønsker der måtte være blandt døve, hørehæmmede og CI-brugere.

Når det første træningsbootcamps er gennemført, vil optimere dem gennem evalueringskriterier, samtidigt senere tage stilling til konkurrencer og events eventuelt sammen med hørende eller andre handicapgrupper.

Esport Danmark har siden mødet været meget positivt, og glæder sig til det spændende udviklingsforløb sammen med Globen Sport og samarbejdspartnerne.

 

Foto © globensport.dk

Powered by
info@globensport.dk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram