hello world!
Udgivet: 22. marts 2014

Globen Sport i dialog om fusionsplaner

Gennem flere år har der været snak i krogene om, at Globen Sport egentlig burde fusioneres i stedet for der skal være to klubber i samme by med hver deres medlemmer, bestyrelser og økonomi. Globen Sport blev stiftet i 2003 kort tid efter, at de unge fodboldspillere ikke fandt interesse for et fodboldhold under AROS og de sidste 11 år har Globen Sport haft den dominerende idrætsrolle i Århus Kommune.

Men i dag har formændene fra venstre Mads Gravesen (Århus Døveforening), Sten Fisker (AROS) og Jeppe S. Nielsen (Globen Sport) lavet en aftale om, at klubberne skal indlede en længere dialog om eventuelle samarbejds- eller fusionsplaner i Århus Kommune.

I dag under generalforsamlingen i Århus Døveforening deltog klubbens formand Jeppe S. Nielsen sammen med kassereren Michael Vestergaard, og fik lavede et handlingsplan med de andre fra Århus Døveforening og Døves Idrætsklub AROS.

I næste uge deltager Jeppe S. Nielsen på vegne af Globen Sport til generalforsamlingen i AROS, og derefter vil der blive indkaldt til et stormøde inden sommerferien med bestyrelserne fra Århus Døveforening, Døves Idrætsklub AROS og Globen Sport.

Powered by
info@globensport.dk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram