hello world!
Udgivet: 7. juni 2018

Globen Sport har sat økonomisk fingeraftryk på døvelandsholdet

På billedet ses klubbens medlemmer på døvelandsholdet til Nordiske Baltiske Mesterskaber 2016.

For år tilbage vedtog Globen Sport den målsætning, at man obligatorisk skulle støtte klubbens medlemmer på landsholdet. En målsætning som har haft stor betydning for klubbens medlemmer på både håndbold-, golf-, gokart-, futsal- og fodboldlandsholdet.

I sidste uge meddelte Globen Sport, at man igen ville dække medlemmernes fulde egenbetaling til deres kvalifikationskamp mod Ukraine om 1 uge. Den økonomiske støtte fra klubben har kun været muligt de sidste 5 år takke være et fantastisk tæt samarbejde med et par fonde.

Tidligere har klubben også støtte medlemmernes fulde egenbetaling de sidste par år, hvor klubbens medlemmer har været med landsholdet skulle til kampe og stævner i forbindelse med EM, VM, Nordiske Baltiske Mesterskaber, seneste kvalifikationskampe mod Schweiz og Spanien, samt økonomisk støtte til landsholdets træningssamlinger.

I år har man støttet klubbens medlemmer med godt 125.000,- inden for fodbold og futsal indtil videre og i efteråret kommer playoffkampene mod Serbien på dansk grund, så klubben skal finde flere midler til efterårets aktiviteter og det kan være svært under de nuværende forhold.


(Klubbens medlemmer på døvelandsholdet til EM-gokart i Frankrig 2016)

Derfor har Globen Sport bedt Dansk Døve-Idrætsforbund (DDI) om et møde, så man kan få skabt et samarbejde for øge mulighederne med støtte medlemmerne bedst muligt. For de sidste 2 år har der været en kæmpe stigning af flere landsholdsaktiviteter inden for fodbold og futsal, flere træningssamlinger, flere medlemmer og til sidst flere regninger til deltagerbetalinger for klubbens medlemmer.


(Klubbens medlemmer på døvelandsholdet til VM-håndbold i Tyrkiet 2014)

Globen Sport anerkender også det store økonomiske arbejde der udføres hos Danske Døve-Idrætsforbund (DDI), hvor det første deltagerbetaling ofte er et kæmpe beløb og heldigvis inden afrejsen kan præsentere et meget lavere deltagerbetaling. I Globen Sport ved man også hvor krævende og omfattende det økonomiske arbejde er, og derfor er Globen Sport glade for kunne løfte opgaven efter forbundet til kunne dække medlemmernes sidste del af egenbetalingen.


(Klubbens medlemmer på døvelandsholdet til VM-golf i USA 2014)

Powered by
info@globensport.dk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram