hello world!
Udgivet: 13. oktober 2014

Globen Sport går MobilePay

Størstedelen af os har allerede hørt om MobilePay og taget Danske Banks betalingsløsning til os. I håb om at medlemmerne betaler deres kontingent til tiden, har Globen Sport nu indført MobilePay som betalingsmiddel.

Pr. 1. oktober har det været muligt for klubbens medlemmer at betale deres regninger, opkrævninger og kontingent via betalingsplatformen MobilePay. Globen Sport har store problemer, med at få medlemmerne til at betale deres kontingent til tiden. Med indføringen af MobilePay håber kasserer, Michael Vestergaard, at han og bestyrelsen fremover får en mere behagelig og positiv oplevelse når det kommer til kontingentbetaling, samt at han skal bruge mindre tid på at sende rykkere ud til medlemmerne.

Det er endnu uvist om Globen Sport i længden også vil tilbyde medlemmer at betale med Paii og Swipp, som er de nærmeste konkurrenter til den populære MobilePay App.

Ønsker du at benytte MobilePay til betaling, skal du sende din beløbet til følgende nummer: +45 26 47 98 51

Powered by
info@globensport.dk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram