hello world!
Udgivet: 3. december 2018

Globen Sport fremhæver igen samarbejdet med GN Store Nord Fonden

Klubbens vision har altid været, at sporten skulle komme før økonomien og ikke omvendt. I døveidrætten har der ikke generelt været den store støtte via sponsorater, og derfor har økonomien primært været fra fonde og legater.

Her er det GN Store Nord Fonden som har været en meget aktiv værdifuld samarbejdspartner, hvor den økonomiske støtte til klubben har gjort det muligt med økonomisk støtte til medlemmerne på landsholdsniveau og i klubben de sidste 6 år.

Det er et samarbejde som Globen Sport har været utrolig glade og taknemlige for de mange år, og det skal fremhæves igen med nyt logo og ny beklædning. GN Store Nord Fonden har nemlig forbedret og udskiftet deres logo som bliver præsenteret inden udgangen af året.

Senest blev samarbejdet i 2012 og senere hen i 2015 også fremhævet med eksponering af fondens logo, og på billedet ses medlemmerne med beklædningen under DCL Fodbold Tyrkiet 2015.

Bestyrelsen i Globen Sport takker endnu en gang GN Store Nord Fonden for samarbejdet.

Powered by
info@globensport.dk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram