hello world!
Udgivet: 2. juni 2014

Globen Sport fik nødvendigt uafgjort 2-2 mod Døvania

Sejr eller et afgjort var nok til, at Globen Sport kunne sikre sig pokalen og guldmedaljerne – men kunne de nu det? Før kampen var der delte meninger hvor vidt Globen Sport nu kunne vinde over Døvania.

Sidste weekend var der en dramatisk afslutning i døveligaen mellem Globen Sport og DAN på 5-4, og det var en kamp som blev budt på 3 straffe, gule kort og kommunikationsvanskeligheder mellem spillerne o dommerne, som førte til 2 mål hvor det ene hold faktisk troede der var dømt frispark.

Det lykkedes en meget træt Globen Sport hold, at holde medaljehåbet i mod en frisk Døvania hold. De fleste spillere havde nemlig lige deltaget i 2 gårde træningsdage med futsallandsholdet, mens spillerne fra Døvania sikkert havde nydt stranden dagen før kampen.

Kampen endte uafjort 2-2 og bød ikke på de helt store dramatiske situationer på banen, men er blev holdt på vejret da Globen Sport to gange kunne score til en føring, mens det lykkedes Døvania kort efter, at udligne til både 1-1 og 2-2 men nåede ikke vinde over Globen Sport.

Resultatet 2-2 sikrede Globen Sport guldmedaljerne og vandrepokalen efter 3 års uafbrudt sejrsrække.

Powered by
info@globensport.dk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram