hello world!
Udgivet: 4. maj 2014

Globen Sport fik 2-2 mod DAN

I søndagens kamp spillede DAN og Globen Sport til en hård 2-2’er på Lumby 88’s idrætsanlæg. Denne gang var det DAN som kunne spille mod Globen Sport som endnu ikke har spillet efter vinterpausen.

I sidste uge skulle Globen Sport spille mod Viking, men desværre kunne de blå vikinger ikke stille op med et hold, og da det ikke var muligt udsætte kampen blev det til et skrivebordssejr på 3-0 til århusianerne. Så indtil videre er Globen Sport videre mod guldet med 1 sejr og 1 uafgjort efter vinterpausen.

De sidste par kampe i døveligaen har det været let for den ene part i kampen, at hive en sejr hjem men denne gang blev det til en hård 2-2’er efter, at holdene skiftevis dominerede kampen. Kampens 1. halvleg var helt klart DAN som den bedste med deres 2-0 føring, men det lavede Globen Sport hurtigt om på i 2. halvleg og vendte det til et uafgjort med 2-2 og 1 point til hver.

Kampens målscorer: Nassor Salim (DAN), Christian Grotkjær (DAN), Martin Søltoft (Globen Sport) og Martin Jakobsen (Globen Sport).

Det var helt klart et uafgjort som begge hold måtte kæmpe hårdt for – og nu følges de ad mod guldet. Døvania er på 1. Pladsen med 9 point, mens DAN og Globen Sport begge haler ind med 7 point. Fordelen ligger hos DAN og Globen Sport som begge har 1 kamp mindre end Døvania.

Powered by
info@globensport.dk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram