hello world!
Udgivet: 27. januar 2016

Globen Sport fastholder afslag på transport med Uber og Gomore via §44

I dag dækker Globen Sport transportudgifterne 100 procent for alle ledere og medlemmer i forbindelse med klubbens aktiviteter, møder og udvalgte sociale arrangementer.

Transportudgifterne bliver hvert år dækket fordi klubben er meget bestemt med reglerne, og vil på ingen måde gøre nogen undtagelser fordi det er medvirkende til, at både klubben og medlemmerne får alle udgifterne dækket efter folkeoplysningslovens § 44 for handicappedes deltagelse i folkeoplysende virksomhed.

Sidste år har Globen Sport afvist alle transportudbetalinger med Uber og Gomore. Derfor har klubben for et sikkerhedsskyld for det nye år 2016 fået det præciseret i forbindelse med §44, og nu fået officielt bekræftelse på det er korrekt, at man IKKE kan få transportudgifterne dækket igennem de private kørselsordninger Uber og Gomore.

Alle klubbens kontingentbetalende medlemmer kan få transportudgifterne dækket efter folkeoplysningslovens § 44 for handicappedes deltagelse i folkeoplysende virksomhed, hvis dette er udført i forbindelse med egen bil, tog, bus, færge, bro, taxa og fly intern i Danmark.

Se transportbestemmelserne her:
https://globensport.dk/om-klubben/transport/

Powered by
info@globensport.dk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram