hello world!
Udgivet: 28. juli 2014

Globen Sport får GOKART som ny idrætsgren

Bestyrelsen i Globen Sport har her i weekenden besluttet, at oprette idrætsgrenen gokart med Laurits Dahlstrøm som ny idrætsleder som starter i dag d. 28. juli 2014.

I forbindelse med medlemsreformen d. 15. marts 2014 under generalforsamlingen blev det nye medlemsreform iværksat, og det vil være det meget nemt for Globen Sport, at kunne tilbyde den nye idrætsafdeling de samme selvstændige vilkår som f.eks. fodbold, futsal, golf og håndbold.

Gokart skal frem på landkortet

I dag findes der ikke gokart i døveidrætten i Danmark og heller ikke under Dansk Døve-Idrætsforbund (DDI), og det vil Globen Sport forsøge lave om på med den nye idrætsafdeling i klubben.

Alle medlemmerne i den nye gokart idrætsafdeling vil samtidigt også få licens hos DDI, og i den forbindelse vil Globen Sport i næste uge henvende sig til forbundets bestyrelse om oprette gokart på landsplan, og eventuelt på længere sigt få et landshold under DDI.

Gokart er populært blandt døve

De sidste 2 år har den frivillige gruppe ”Danish Deaf Karting Team” haft ansvaret for, at arrangerer forskellige løb som forskellige døve kunne tilmelde sig uden betingelser for medlemskab eller klub.

Et mesterskab består af 4. runder om året, hvor der er ca. 10-12 deltagere pr. runde. Alle udgifterne for løbet deles mellem deltagerne og løbet typisk op i ca. 650 kroner pr. person. I Globen Sport er man godt klar over, at det er et populært men også et dyrt sport som nu vil overhale golfen som den nyeste sport i klubben.

Powered by
info@globensport.dk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram