hello world!
Udgivet: 22. december 2016

Globen Sport efterladt og svigtet af medlemmerne

Globen Sport kommer ind i det nye år 2017 med et voldsomt dalende medlemstal til 28 idrætsudøvere, og det vil ikke få nogen betydning for klubbens arrangementer som man forsat vil være aktiv med som f.eks. DM Festen, deltagelse til uofficielle volleystævner, gokartturneringer, mesterskabsfest, sociale arrangementer, DGI Landsstævne m. flere.

For 2 år siden var der gennem året godt 103 personer som var medlem og betalte kontingent i 2014 som faldt voldsomt året efter, hvor klubben netop havde deltaget til DCL Futsal Østrig og DCL Football Tyrkiet i 2015 med godt 70 personer som var medlem og betalte kontingent i 2015. 

Til og med 2016 var der 96 personer som var medlem og betalte kontingent, og selvom man fik mange medlemmer i forbindelse med DCL Aarhus 2016 og til breddeidrættens deltagelse til volleystævnet i volley har det desværre ikke medført til et stigende medlemstal fordi de meldte sig ud igen.

Klubbens interne tilbud er gode nok

Klubbens bestyrelse oplyser, at den stigende faldende medlemstal skyldes de manglende tilbud i døveidrætten i de forskellige idrætsgrene og er selv internt tilfreds med klubbens interne tilbud til medlemmerne.

Netop i 2016 faldt medlemstallet med over 50 procent i gokart, futsal og fodbold mens golfen og håndbolden ikke længere findes i klubben. Generelt har der været en pæn stor medlemsgruppe bestående af danske og internationale medlemmer i klubben de sidste 2 år alene på baggrund af klubbens deltagelse til DCL Futsal Østrig, DCL Football Tyrkiet og DCL Aarhus 2016.

Kontingentet i klubben udgør i gennemsnit 450,- pr. person over 25 år for et halvt år. Hvis man tager udgangspunkt i et medlem som betalt 1.250,- for et år i kontingent for fodbold og futsal, så har vedkommende modtaget for næsten 22.000,- retur fra klubben i medlemsgoder alene for 2016.

Disse tilbud i 2016 var f.eks.

  • 100 procent transportdækning
  • Gratis deltagelse til DM Futsal m. fællesspisning
  • Gratis deltagelse til DM Festen i Aarhus
  • Gratis deltagelse til medlemsfest efter generalforsamling m. middag og bytur
  • Gratis deltagelse til DCL Aarhus 2016 m. alt betalt
  • Gratis deltagelse til mesterskabsfest i Vejle
  • Fuld dækning af deltagerbetaling til kvalifikationskamp, Italien
  • Fuld dækning af deltagerbetaling til NBM Letland


Nye initiativer i Globen Sport

Den nye formand Benjamin Knudsen tilføjer, at den nye bestyrelse i Globen Sport vil arbejde på, at få flere medlemmer til klubben og har iværksat flere nye initiativer, som skal tiltrække nye medlemmer til klubben. 

Det er blandt andet derfor, at klubben har indledt et samarbejde med Ungdomsklubben TegnBølgen for hjælpe hinanden opad, og samtidigt booste flere breddeidræts- og sociale arrangementer for de jyske døve og hørehæmmede.

Samtidigt har Globen Sport det sidste år bedt om en dialog med Dansk Døve-Idrætsforbund (DDI), samt de øvrige klubber om møde og dialog som desværre ikke er lykkes endnu. Men nu håber Globen Sport det kan blive gennemført i 2017 ellers står døveidrætten ikke til redde.

Globen Sport er i gang med mange arrangementer

Allerede nu har klubbens medlemmer aktive stående invitationer til DGL Landsstævne i Aalborg, International volleyturnering på Castberggård og DM Festen i Aarhus, mens deltagelsen til DM Futsal i Aalborg allerede er på plads.

I det nye år er klubben vært for DM Gokart indendørs både i 2017 og 2018, mens det næste DM Futsal 2018 i Aarhus først er til næste år. På det politiske plan er klubben vært for et klubmøde inden sommerferien, hvor der skal være fokus på futsal, fodbold og indendørsfodbold som var betingelsen af, at Globen Sport ville påtage sig værtskabet for DM Futsal 2018.

I døveidrættens organisatorisk er Globen Sport vært for klubseminaret til efteråret, hvor man allerede nu har fastsat en dato for presse alle klubberne i døveidrætten til at deltage til en seriøs dialog om døveidrættens samarbejde og dialog. Det har tidligere ikke været muligt, da deltagelsen af klubberne har været minimalt.

Powered by
info@globensport.dk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram