hello world!
Udgivet: 21. juni 2009

Globen Sport duo sikrede Danmark sejren

I går tog landsholdet mod Irland på Odense Atletikstadion, i den første ud af to landskampe. En kamp der endte uden vinder med resultatet 2-2. I dag bød landsholdet så Irland op til dans igen, denne gang på Dalum Stadion i udkanten af Odense.

Det blev det til en dansk sejr på 3-1, anført af Globen Sport duoen Bille/Jacobsen, der havde en fod med i alle de danske mål.

Først bragte Irland sig i front efter 24 minutters spil, men kun 5 minutter senere svarede Danmark igen da Brian Bille blev nedlagt i det kriminelle felt og Nassor Salim udlignede på straffespark. I anden halvleg træk Danmark det længste strå. Først bragte Brian Bille Danmark på sejrskurs efter 52. minutters spil på assist af holdkammeraten Martin Jacobsen, inden Emil 'Trille' cementerede sejren 7 minutter før tid, igen med målkongen, Martin Jacobsen, i oplæggerens rolle.

I samme anledning (20. juni) blev der trukket lod til kvalifikationskampene til EM 2011, som foregår på dansk grund i Odense, i dagene 27. juni - 9 juli 2011. Frankrig er som Europamester sammen med værtnationen Danmark fødte deltagere ved EM 2011, mens 18 lande skal ud i kvalifikationskampe.

Kamp fakta:

Danmark - Irland 3-1 (1-1)

(24) 0-1 Irland

(29) 1-1 Nassor Salim (Straffe mod Brian Bille)

(52) 2-1 Brian Bille (Assist: Martin Jacobsen)

(83) 3-1 Emil Trillingsgaard (Assist: Martin Jacobsen) 

Powered by
info@globensport.dk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram