hello world!
Udgivet: 17. september 2017

Globen Sport deltog til German Open og vandt pokaler fra A og B finalen

Sidste weekend deltog Globen Sport med klubbens gokart medlemmer Tobias Davidsen, Patrick Lauridsen og Dennis K. Kaae., hvor alle under løbet kunne følge med på videoer og resultater gennem klubbens Facebook side.

Der var tilmeldt 38 forskellige kørere fra forskellige lande, og fra Danmark deltog Globen Sport sammen med Martin Astrup fra VIKING i det individuelle German Open. Samme dag havde Tyskland deres nationale tyske mesterskab, hvor der så efterfølgende samme aften var German Open.

Mesterskabet var noget som Globen Sport havde glædet sig til fordi der var lovet regnvejr, og det foregik i de tidlige aftentimer og en lavere vægtklasse på 80 kg. Denne gang havde man satset på træning dagen før og på selve dagen, hvor den ene træning bød på regnvejr og kørsel i glatføre.

Det var en flot præsentation af alle klubbens medlemmer, og særligt for Dennis som havde en vægtforskel på 10 kg men alligevel kunne han indhente 3 pladsen i B-finalen. For Patrick var det ekstra flot fordi han med den samme vægtklasse og alligevel kunne vinde historisk med et forspring på 15.167 sekunder.

Tobias Davidsen deltog for første gang til et internationalt stævne samme med Globen Sport, og er selv tilfreds med sit resultat som nr. 10 hvor han også ligesom Dennis havde en ekstra vægt på 10 kg.

Se resultaterne her:

A-finalen

 (Tryk på billedet for større format)

B-finalen

 (Tryk på billedet for større format)

Powered by
info@globensport.dk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram