hello world!
Udgivet: 9. maj 2015

Globen Sport deltog til England Deaf Karting Championship 2015

Mens Globen Sport blev nr. 2 til Deaf Champions League i Tyrkiet, så var der også andre internationale stævner med repræsentanter fra Globen Sport. Det var nemlig Dennis Kondrup Kaae som sammen med 2 andre danskere deltog til England Deaf Karting Championship også også blev afviklet lørdag d. 25. april 2015.

Her var der deltagelse af hele 34 kørere fra Tyskland (2 deltagere), Nordirland (6 deltagere) og Irland (5 deltagere) udover det engelske ærter som havde hele 18 deltagere klar.

I kvalifikationen gjalt det om at være blandt de 17 hurtigste, hvis man ville køre med i A-Finalen, hvis man var langsommere røg man ned i B-Finalen. Ved at være den 12 hurtigste kører i kvalifikationen, sikrede Dennis sig en plads i A-Serien.

Da A-finalen begyndte, kom Dennis meget hurtigt op til den forankørende 11'er i den første omgang, og allerede i det andet omgang havde Dennis en overhalingsmulighed under en kurve, men desværre for Dennis var denne mulighed ikke specielt god, da den forankørende bremsede hårdt op og skred ud og Dennis måtte undvige for at undgå kollisionen, hvor han så røg ud af banen og sad fast.

Uheldet betød at Dennis faldt helt ned bagerst som nr.17, hvor han så erkendte at en podieplads højest sandsynligt var ude af syne, men Dennis ville ikke give op, hvor viljen drivede ham opad af placeringerne. Først hed det 16, så 15 og sådan foresatte det i en halv time, hvor han så lå nr.7 og kæmpede om at tage 6 pladsen i nogle omgange.

Køreren foran Dennis skabte ingen huller, eller plads til overhalingsmuligheder, hvilket tvang Dennis til at tænke alternativt, ved at afprøve nogle andre teknikker i kurverne. Nogen gange var det tæt på at lykkedes, andre gange skete der en lille fejl, som gjorde at Dennis sank lidt bagud og måtte kæmpe sig op til den forankørende igen.

Overhalings forsøgene forsatte lige indtil Dennis blev en kende for ivrig i forsøget, og kom til at lave en dum fejl, så han røg en placering tilbage som 8'er, som også blev slut resultatet for Dennis vedkommende i A-Finalen.

Hvis Dennis ikke havde haft uheldet ved det andet omgang, havde han haft mindst en 6 plads, måske bedre. Da de førende 5 var hurtigere end Dennis pr. omgang, hvor de også vejede omkring 10-15kg mindre end Dennis, da løbet blev gennemført uden vægt systemet.

DSC_0290Sagt af Dennis: 

I Danmark kører vi normalt i karts, som har 8-9hk i modsætning til England, hvor vi kørte 2 Stroke D-MAX Rotax Karts med 125cc og hele 26hk. Selvom hestene er større, og noget helt andet at opleve end derhjemme, kunne man ikke komme udenom at vægten forsat har betydning for resultaterne.

Stemningen var i top, hvor alle havde respekt for hinanden, både udenfor og på banen, hvor der ikke forekom skub eller sammenstød, ligesom der heller ikke var noget sure miner eller brok at spore efter løbet, som man for et eksempel oplever i Danmark.

Alt i alt, så er jeg overordnet tilfreds med min 8. plads, med tanke på de uheld jeg havde, ligesom det var mit første deltagelse i til England Open, som heller ikke bliver min sidste.

De engelske resultater:

English Plate Cup Final Standings (B Final)

1. Richard Croft - Northern Ireland
2. David Hobson - Northern Ireland
3. Mark McLaughlin - Republic of Ireland
4. Martin Strutt - England
5. Mark Gribbin - Northern Ireland
6. Gintautas Kviliūnas - Republic of Ireland
7. Jason Landers - Republic of Ireland
8. Graeme Browne - Northern Ireland
9. Roy Maguire - Republic of Ireland
10. Norbert Niedzw - England
11. Matthew Higgins - England
12. Daphne McFaul - Northern Ireland
13. Valdis Kivitis - England
14. Arnis Salinieks - England
15. Mary Ann Glanville - England
16. Aaron Summers - England
17. Richard Adams - England

English Open Championship Final Standings (Final A)

1. Ian Andersen - Denmark
2. Graham Finnegan - Republic of Ireland
3. Alexandra Merkel - Germany
4. Olaf Plettenberg - Germany
5. Tomasz Borkala - England
6. George Wilkins - England
7. David Salmon - England
8. Dennis Koudrup Kaae - Denmark
9. Arnis Kivitis - England
10. Mark Dobson - England
11. Carlo Hunter - England
12. Samir Gathani - England
13. Trevor Wylie - Northern Ireland
14. David Sumner - England
15. Jay Swaffield - England
16. Matthew Parker - England
17. Franklin Richter - Denmark

Powered by
info@globensport.dk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram