hello world!
Udgivet: 9. april 2015

Globen Sport deltog til DDKC 2. afdeling i Vandel

Globen Sport deltog i lørdags d. 4. april til 2. afdeling af Danish Deaf Kartring Club mesterskabet, som denne gang afvikles i Vandel på en 900 meter lang udendørs kørebane. For første gang nogensinde mødte klubben op med næsten alle klubbens medlemmer, bortset fra den kvindelige racerkører Anne Andersen. 

I 2015 afvikles hele mesterskabet over 6. forskellige afdelinger og på 6 forskellige baner som forholdsvis er både ude og inde. DDKC mesteren kan først kåres når alle 6. afdelinger er gennemført, og pointene lægges sammen sidst på året. Det er ikke så sandsynligt for kørerne, at kunne vinde mesterskabet hvis man ikke har deltaget i alle afdelingerne hvilket kan gøre det udfordrende i forhold til sidste års 4 afdelinger.

Det gav nogle større målsætninger for medlemmerne Ulrik Mjelva og Tobias Davidsen som ikke deltog i den første afdeling i Brøndby, og skal resten af året hamstre point til komme på podiet sidst på året.

De andre medlemmer Dennis Kaae, Patrick Lauridsen, Franklin Richter, Laurits Dahlstrøm, Thomas Holm og Thomas Gul Larsen har deltaget i begge afdelinger, og er i den åbne konkurrence i placeringen efter mesterskabspokalen sidst på året.

Alle løbene afvikles med en kvalifikationsløb og derefter med 2. heat á 20 minutter, og det er de samlede point for de 2. heat inkl. bedste tidsrunde som placerer løbets 3 vindere.

Som sædvanligt var det Ian Andersen som fik 1. pladsen, mens Patrick Lauridsen fik 2. pladsen foran Dennis Kaae som for anden gang har fået 3. pladsen. Ved den første afdeling i Brøndby var det Franklin Richter som fik 2. pladsen som denne gang blev snuppet af klubbens yngste medlem.

Farvel til Franklin Richter og Ian Andersen

Ved lørdagens løb var det sidste gang, at Franklin Richter deltog på vegne af Globen Sport og er ikke længere medlem af klubben, men vil forsat ses til DDKC mesterskabet resten af året hvor han kører som privatperson uden tilknytning til nogen klub.

Globen Sport har også af klubmæssige årsager sagt farvel til Ian Andersen som forsætter med, at køre privat med hovedsponsoren tegnsprogstolken.dk og samtidigt være turneringsansvarlig for DDKC.

GS Gokart består nu af Dennis Kaae, Laurits Dahlstrøm, Anne Andersen, Thomas Gul Larsen, Ulrik Mjelva, Tobias Davidsen, Thomas Holm og Patrick Lauridsen – og har indtil videre ikke planer om, at udvide holdet på nuværende tidspunkt.

Powered by
info@globensport.dk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram