hello world!
Udgivet: 11. november 2018

Frivilligarbejde i DCL Media forstærkes af Globen Sport

På billedet ses Simon Bak til venstre sammen med Vincenzo Bilgini.

Simon Baks samarbejde med DCL Media er blevet forstærket med Globen Sports støtte til DCL Medias arbejde med dækning af Deaf Champions Legaues tureninger.

Simon, en af vores medlemmer og klubbens suppleant, har været i DCL Medias regi siden han er blevet headhuntet af DCL i 2016 i forbindelse med hans arbejde med DCLs turening i Aarhus, en turening som Globen Sport arrangerede.

Globen Sport er et velkendt ansigt i DCL, hvor de selv har deltog i hele 6 gange, det seneste i 2016 på deres hjemmebane i Aarhus. Det ligger i klubbens ånd at engagere og udfordre vores spillere og sætter større mål, også på international plan. Derfor er det en glæde for Globen Sport at kunne støtte Simons mediearbejde, da det er naturligt for Globen Sport at fortsat kunne støtte de internationale tureninger, også udenfor banen.

DCL Media er et frivillige arbejde som alle de andre i døveidrætten, derfor er det en stor hjælp for DCL Media at være økonomisk uafhængighed ved at have Simon med på medieholdet. Dette vil ikke være muligt uden støtte fra fonde som Globen Sport samarbejder med. Dermed håber Globen Sport at være med til at bane vejen for at andre europæiske klubber kan gøre det samme og gør europæisk fodbold mere synlig.

Vi ser frem til samarbejdet!

Powered by
info@globensport.dk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram