hello world!
Udgivet: 16. august 2019

Fredericia Kommune bevilger ny kørestol til Jan Winther

Flere måneders arbejde med Globen Sport i spidsen er nu afsluttet med stor succes. I dag meddelte myndighedschefen Joan Egemose Hansen fra Fredericia Kommune, at man bevilger borgeren og klubbens medlem Jan Winther, en ny komfort kombineret kørestol til hverdagsbrug og til idrætsbrug.

Det officielle bevillingsbrev kommer i næste uge, men her har kommunen via e-mail meddelt kørestolen dækkes 100 procent, ligesom udstyret skydebord også bliver omfattet af bevillingen fra kommunen.

Kørestolen som er blevet bevilget, er en ADL W5 kørestol fra Wolturnus A/S i Hinnerup, og allerede i næste uge bliver kørestolen og udstyret målt op og sat i produktion. Leveringstiden er ca. 5 uger, men her har klubben fået lovning på kørestolen vil være hurtigt færdig og klar til VM Australien.

Se mere om den nye kørestol ADL W5 her:
https://wolturnus.dk/produkter/fastrammekoerestole/adl-w5/w5/

Der skal lyde en stor tak til politikeren Karsten Byrgesen fra Fredericia Byråd, som var den eneste ud af 21 medlemmer fra byrådet som tog sagen alvorligt. Ud af det fik vi hans hjælp til et møde med kommunens ledelse i mandags, og det gav kommunens ledelse et bedre synligt forståelse for behovet og omstændighederne for en ny kørestol.

               
(På billederne ses klubbens formand Michael Skou Vestergaard, med Jan Winther i midten og Karsten Byrgesen til højre)

---

Alle artiklerne omkring forløbet kan ses her:

Presseklips – GS Skydning
https://globensport.dk/skydning/presseklips/

---

Tidligere Facebook opslag omkring forløbet:

Opslag fra Globen Sport
12. august 2019 - Efter møde m. kommunens ledelse
(Link)

Opslag fra Karsten Byrgesen
4. august 2019 - Efter møde m. politikeren Karsten Byrgesen fra Fredericia Byråd
(Link)

Powered by
info@globensport.dk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram