hello world!
Udgivet: 17. juli 2009

Forsvarstalent vender tilbage til GS

Navnet Anders Pedersen er et navn de fleste kan nikke genkendede til. For snart 4 år siden fik Anders, der dengang kun var en knægt på 15 somre, chancen i Globen Sport, allerede dengang stod klart, at vi havde med et ekstraordinært talent at gøre. Han spillede nogen gode og stabile kampe i det centrale forsvar, til trods for, at han stod over for folk der var op til dobbelt så gamle og rutinerede som ham selv, alligevel klarede han gang på gang opgaven fremragende, endog scorede han et mål i hans sidste kamp mod Ahorn, da han på et koldt straffespark sikkert placerede bolden uden chance for Ahorns daværende målmand, Daniel Flinta.

Efter at have nydt godt af hans talent i en enkelt sæson, måtte Globen Sport afgive stjernefrøet til Peder Sørensens KI, her blomsterede han yderligere op og beviste, at han også kan begå sig i angrebet. Og som et skulderklap for hans fine indsats, kom han ind i varmen omkring Tonny Mundts landshold. Han er også blandt dem der ultimo august drager til Deaflympic i Taiwan.

Efter to år i KI gik turen videre til København og Døvania, hvor han altså nåede en eneklt sæson inden han besluttede sig for at vende 'hjem' igen. I Døvania havde Anders en god mentor i landsholdsanfører Morten Boye.

Anders Pedersen vender altså hjem til smilets by efter 3 års 'udlands' eventyr. Han vender hjem ældre, stærkere, højere og med en god portion rutine i bagagen.

Globen Sport byder Anders velkommen 'hjem', hvor vi ser frem til et godt samarbejde.

Powered by
info@globensport.dk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram