hello world!
Udgivet: 26. august 2010

Forsvarsdirigent til GS

En 3 år lang flirt bliver til et forhold, når Jonas Køedt efter sommerpausen trækker Globen Sports sortstribede trøje over hovedet.

I 3 sæsoner har de flirtet heftigt med hinanden og for mange var det vel kun et spørgsmål om tid inden flirten udviklede sig til mere. Efter 4 år hos DAN i Odense har landsholdets forsvarsklippe, Jonas Køedt, valgt at søge nye græsgange. Ambitionerne er større end 2. og 3. pladser, som han hidtil har præsteret at opnå med DAN. Desuden lægger Jonas vægt på muligheden for at spille Deaf Champions League (DCL), en mulighed der næsten er uundgåelig efter skiftet til Globen Sport.

Jonas Køedt kommer til et hold, der netop har vundet DM for andet år i træk og endvidere har opnået en vis mængde respekt i Europa efter 3 år i træk, at have opnået flotte resultater i Deaf Champions League, som klubben i øvrigt var den første nogensinde til at vinde.

Jonas Køedt er heller ikke i tvivl om, hvad han forventer af skiftet til Smilets By. ”Jeg vil vinde DM og DCL, det er mine to største mål med holdet. Individuelt vil jeg udnytte alle mine kvaliteter til GS’ fordel og selvfølgelig udvikle mig som spiller”

Jonas Køedt er et stort tab for DAN. Han var holdets anfører, et erhverv han overtog efter den legendariske Michael Borup stoppede karrieren, desuden var han klippen der holdt DANs defensiv sammen, han var indpiskeren der tændte de blå til at yde deres maksimale. Ingen kan så den mindste tvivl om at Jonas Køedt styrker århusianernes i forvejen stærke defensiv markant!

Globen Sport byder Jonas velkommen!

Powered by
info@globensport.dk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram