hello world!
Udgivet: 4. februar 2014

Forsætter Anders Sehested som bryder?

Klubbens medlem som er danmarks bedste og eneste døvebryder Anders Sehested er totalskadet, og det er nu blevet usikkert om Anders fremover kan bryde på højeste niveau for døve eller blandt hørende?

Under Deaflympics i Bulgarien i sommers sidste år blev Anders skadet, og det har nu sat punktum for hans idrætskarriere som Danmarks bedste og eneste døvebryder. Anders kunne ikke rigtig mærke under brydekampen om han var skadet, men han kunne mærke en hård ømhed efter den første kamp efter blot få minutter.

Det blev værre for Anders efter afslutningen af den første kamp, hvor han allerede til næste brydekamp skulle bryde 30 minutter efter den første kamp. Det blev værre og værre, og det blev en af de hurtigste nederlag nogensinde I hans idrætskarriere. Da han forlod hallen efter nederlaget kunne Anders hurtigt mærke, at han ikke længere kunne gå og det var en alvorlig skade.

Gode resultater

Anders har gennem flere år høstet mange mesterskaber og er godt tilfreds med sine resultater.

* 2. plads i EM for døve
* 3. plads i VM for døve

* 4 gange danmarksmester blandt hørende

Powered by
info@globensport.dk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram